Lipatgandakan ROI kutipan derma anda untuk bantu lebih ramai insan yang kurang berkemampuan, dengan SMS Niaga

Alternatif bagi NGO yang pening dengan iklan Facebook yang semakin hari semakin mahal.

Daftar akaun RM10

Facebook Ads makin lama makin mahal. Makin kurang reach dan respon dari audiens.

Apa kata kali ini anda ubah strategi dan fokus kepada database yang sedia ada? Mereka ini pernah menyumbang kepada anda dan dah ada trust.

Kebarangkalian untuk mereka membuat sumbangan berulang adalah lebih tinggi.

SMS Niaga dapat bantu anda untuk reach penderma dari database anda secara terus.

Digunakan lebih 3,000 bisnes & organisasi...

SMS Niaga Merupakan Penyedia Servis SMS Blast Patuh Syariah yang Pertama di Malaysia

Anda mesti tertanya-tanya kan, relevan lagi ke SMS marketing untuk tahun 2023?

Tahun 2023, pemasaran SMS masih merupakan pilihan yang sangat berkesan bagi bisnes yang ingin menjangkau pelanggan mereka dengan cara yang mudah dan efektif. Meskipun ada banyak saluran komunikasi baru yang muncul, tak ada yang dapat menyaingi open rate yang tinggi dari mesej SMS.

Ini apa yang ChatGPT kata tentang SMS marketing:

Daftar akaun RM10.60

Selaku SMS Blast Platform yang mendapat perakuan sijil patuh syariah dari ELZAR, kami sangat strict dalam mematuhi garis panduan di bawah:

Kami Tidak Bersekongkol dengan Bisnes Syubhah

Mohon maaf kepada scammer, pemilik bisnes ‘cuci wang’ dan bisnes yang samar-samar. Team Customer Success akan menapis anda dan menutup akaun anda serta-merta.

Anda Set 100 SMS, Kami Blast 100 SMS

Syhhh..ini rahsia yang anda tak pernah tahu. Ada service provider yang kaut untung guna taktik blast sebahagian saja dari SMS yang anda hantar.

Kami Jaga Data Privasi Pelanggan Anda

Ada yang tanya, kami jual ke database untuk blast? Tidak! SMS Niaga mematuhi PDPA yang telah digariskan oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MCMC).

Perakuan SMS Niaga sebagai platform SMS blast yang patuh syariah ini dikeluarkan oleh Elzar Shariah Solution & Advisory Sdn. Bhd. yang ditubuhkan oleh Profesor Adjung Dr. Zaharuddin Abd Rahman.

Beliau merupakan penasihat dan ahli majlis mesyuarat kepada beberapa institusi kewangan terkemuka selain merupakan Penasihat untuk Kumpulan Simpanan Wang Pekerja bagi simpanan Shariah.

Beliau cukup terkenal sebagai tokoh kewangan Islam di Malaysia yang mempunyai kepakaran dalam Fiqh Muamalat, Perbankan & Kewangan Islam.

Sharing tentang halatuju kami sebagai platform SMS blast patuh syariah

Selain itu, selaku pengguna SMS Niaga anda juga akan peroleh manfaat berikut:

Topup kredit bermula 8 sen 7.8 sen

Semakin besar jumlah kredit, semakin jimat dengan SMS Niaga. Bila database targeted, konten pula kena dengan selera mereka, conversion & kos anda akan jauh lebih tinggi daripada ads.

Whatsapp support berterusan

Tak faham manual? Tiba-tiba sistem error? Jangan risau, team Customer Success kami sentiasa standby untuk support anda melalui Whatsapp. Client sale padu, kami tumpang happy.

Buat pelanggan rasa mesra

Dengan fungsi personalization seperti penggunaan nama pelanggan, anda akan membuatkan mereka rasa dekat dengan jenama anda.

Hantar konten yang pelanggan suka

Anda boleh grouping atau buat list segmentation mengikut kategori pelanggan dan hantar konten yang sesuai. Pasti lebih convert!

Anda 

Anda boleh grouping atau buat list segmentation mengikut kategori pelanggan dan hantar konten yang sesuai. Pasti lebih convert!

Hantar konten yang pelanggan suka

Anda boleh grouping atau buat list segmentation mengikut kategori pelanggan dan hantar konten yang sesuai. Pasti lebih convert!

Dah tak sabar nak pujuk balik customer anda dan meroket di bulan puasa kali ni? Jom bermula dengan SMS Niaga dengan hanya RM10.60 sahaja, PERCUMA 50 kredit SMS.

Daftar akaun RM10.60