Macam mana nak naikkan sale bulan puasa, tanpa perlu berhabis banyak untuk ads?

Ramadan ini, connect balik dengan pelanggan sedia ada melalui SMS Niaga & tingkatkan conversion kempen marketing anda melalui jalan yang penuh keredhaan

Daftar akaun RM10.60
PERCUMA 50 kredit SMS + Playbook Strategi Boost Sale Raya, Hanya Menggunakan SMS

Ads bulan puasa mahal!
Sale banyak, tapi margin rendah.

Masa ni la anda patut guna lubuk customer yang sedia ada dan kurangkan fokus cari customer baru.

Tapi, tak sempat nak blast Whatsapp
satu-satu untuk follow up customer lama sebab busy dengan sale puasa?

Jalan terbaik untuk engage kembali dengan ramai pelanggan yang pernah membeli dalam masa yang singkat ialah dengan menggunakan SMS Niaga.

Digunakan lebih 3,000 bisnes & organisasi...

SMS Niaga Merupakan Penyedia Servis SMS Blast Patuh Syariah yang Pertama di Malaysia

Anda mesti tertanya-tanya kan, relevan lagi ke SMS marketing untuk tahun 2023?

Tahun 2023, pemasaran SMS masih merupakan pilihan yang sangat berkesan bagi bisnes yang ingin menjangkau pelanggan mereka dengan cara yang mudah dan efektif. Meskipun ada banyak saluran komunikasi baru yang muncul, tak ada yang dapat menyaingi open rate yang tinggi dari mesej SMS.

Ini apa yang ChatGPT kata tentang SMS marketing:

Daftar akaun RM10.60

Selaku SMS Blast Platform yang mendapat perakuan sijil patuh syariah dari ELZAR, kami sangat strict dalam mematuhi garis panduan di bawah:

Kami Tidak Bersekongkol dengan Bisnes Syubhah

Mohon maaf kepada scammer, pemilik bisnes ‘cuci wang’ dan bisnes yang samar-samar. Team Customer Success akan menapis anda dan menutup akaun anda serta-merta.

Anda Set 100 SMS, Kami Blast 100 SMS

Syhhh..ini rahsia yang anda tak pernah tahu. Ada service provider yang kaut untung guna taktik blast sebahagian saja dari SMS yang anda hantar.

Kami Jaga Data Privasi Pelanggan Anda

Ada yang tanya, kami jual ke database untuk blast? Tidak! SMS Niaga mematuhi PDPA yang telah digariskan oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MCMC).

Perakuan SMS Niaga sebagai platform SMS blast yang patuh syariah ini dikeluarkan oleh Elzar Shariah Solution & Advisory Sdn. Bhd. yang ditubuhkan oleh Profesor Adjung Dr. Zaharuddin Abd Rahman.

Beliau merupakan penasihat dan ahli majlis mesyuarat kepada beberapa institusi kewangan terkemuka selain merupakan Penasihat untuk Kumpulan Simpanan Wang Pekerja bagi simpanan Shariah.

Beliau cukup terkenal sebagai tokoh kewangan Islam di Malaysia yang mempunyai kepakaran dalam Fiqh Muamalat, Perbankan & Kewangan Islam.

Sharing tentang halatuju kami sebagai platform SMS blast patuh syariah

Selain itu, selaku pengguna SMS Niaga anda juga akan peroleh manfaat berikut:

Topup kredit bermula 8 sen 7.8 sen

Semakin besar jumlah kredit, semakin jimat dengan SMS Niaga. Bila database targeted, konten pula kena dengan selera mereka, conversion & kos anda akan jauh lebih tinggi daripada ads.

Whatsapp support berterusan

Tak faham manual? Tiba-tiba sistem error? Jangan risau, team Customer Success kami sentiasa standby untuk support anda melalui Whatsapp. Client sale padu, kami tumpang happy.

Buat pelanggan rasa mesra

Dengan fungsi personalization seperti penggunaan nama pelanggan, anda akan membuatkan mereka rasa dekat dengan jenama anda.

Hantar konten yang pelanggan suka

Anda boleh grouping atau buat list segmentation mengikut kategori pelanggan dan hantar konten yang sesuai. Pasti lebih convert!

Untuk pengguna SMS Niaga yang advance, optimumkan kejayaan kempen marketing anda dengan lead scoring dari CerdikLink Go.my.

Khas untuk bisnes yang berdaftar dengan kami kali ini, kami berikan BONUS Playbook Strategi Boost Jualan Raya, Hanya Menggunakan SMS.

Dalam playbook ini, kami sediakan

  1. Cara-cara untuk anda maksimumkan sale dan profit raya anda, menggunakan SMS Niaga
  2. Psikologi pelanggan di musim puasa dan raya – apa yang mereka nak sebenarnya
  3. Bila waktu terbaik untuk anda engage dengan pelanggan anda
  4. 8 template SMS yang anda boleh gunapakai untuk kempen raya anda

Dah tak sabar nak pujuk balik customer anda dan meroket di bulan puasa kali ni?

Jom bermula dengan SMS Niaga dengan hanya RM10.60 sahaja, PERCUMA 50 kredit SMS.

Daftar akaun RM10.60